Nos gustan los libros

  Vida i opinions de Tristram Shandy

  Vida i opinions de Tristram Shandy de Laurence Sterne és un dels clàssics més originals, intel·ligents i controvertits de la literatura anglesa. Una construcció narrativa colossal que ha influït, com molt pocs llibres, sobre interminables generacions d'escriptors i lectors de tot el planeta.

  La vida i les peripècies del desafortunat heroi Tristam Shandy avancen amb un ritme incomparable i amb una estructura narrativa magistral, al mateix temps que construeixen un quadre irònic de la condició humana i mostren les bases dels grans debats filosòfics dels segles posteriors.

  Una demostració de les possibilitats i els límits de la ficció en un desplegament de tota mena de digressions, paròdies i apel·lacions al lector, que es converteix en una negació del concepte lineal del temps i usa la tipografia com a element narratiu propi per primera vegada a la història de la literatura. Una novel·la indomable i eterna, que desafia qualsevol intent de ser categoritzada alhora que estableix les bases de la novel·la moderna.

  Escritor
  Colección
  Serie Ineludibles
  Número en la colección
  1
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788419552594
  ISBN
  978-84-19552-59-4
  Páginas
  624
  Ancho
  14 cm
  Alto
  21 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  23-10-2023

  Precio

  Edición en papel
  30,00 €