Nos gustan los libros

  Venjança color carmí

  "«Sí, la nostra millor venjança serà seguir endavant amb la vida.»
  L'Aurora treballa al Molí Paperer de Capellades i està convençuda que les dones mereixen el mateix tracte i les mateixes oportunitats que els homes. Quan veu que al molí no podrà tenir les condicions que demana per a elles, marxarà cap a la gran ciutat a buscar-les. Un cop allà, haurà de lluitar per fer-se un lloc al món laboral de la Barcelona d'entreguerres i poder pagar l'escolarització de l'Iris, la seva protegida. Primer a les fàbriques i després als magatzems El Siglo, anirà prosperant amb ajudes imprevistes.
  La ciutat és un lloc de noves oportunitats, però també de perills. Quan, en el moment menys esperat, arriba la desgràcia més atroç, l'Aurora i l'Iris han d'aprendre a conviure amb una realitat que no han triat, i les ganes de justícia es barregen amb la necessitat de continuar endavant.
  Aquesta és una història colpidora de lluita, de superació i de venjança. Una novel·la apassionant que batega al ritme de la Barcelona de la industrialització i d'uns personatges únics que sacsegen el lector."

  Escritor
  Colección
  NOVUM
  Idioma
  • Castellano
  EAN
  9788419311771
  ISBN
  978-84-19311-77-1
  Páginas
  480
  Ancho
  15 cm
  Alto
  23 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  06-02-2023

  Precio

  Edición en papel
  24,00 €