Nos gustan los libros

  Ripley enterrat

  En aquesta novel·la, d'un suspens trepidant, retrobem Tom Ripley, amb una reputació irreprotxable i casat amb una jove i bonica hereva francesa. A la seva luxosa finca prop de París, Ripley porta una existència tranquil·la tenint cura del jardí, pintant, estudiant francès i escoltant música.
  Un dia li truquen de Londres els seus socis de la Buckmaster Gallery, marxants de Derwatt, un misteriós pintor que s'oculta en un remot racó de Mèxic mentre el preu dels seus quadres puja vertiginosament. Tanmateix, un col·leccionista americà sospita que li han venut un quadre falsificat de Derwatt, per la qual cosa urgeix l'aparició del pintor a fi de dissipar sospites... Però, per desgràcia, Derwatt ha mort. I aquí entra en acció Tom Ripley.

  Nvn
  Colección
  Serie R
  Idioma
  • Castellano
  EAN
  9788419179845
  ISBN
  978-84-19179-84-5
  Páginas
  416
  Ancho
  14 cm
  Alto
  21 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  13-06-2022

  Precio

  Edición en papel
  20,00 €

  Sobre Patricia Highsmith (NVN)

  • Patricia Highsmith
   Patricia Highsmith és una de les escriptores més originals i pertorbadores de la narrativa contemporània. Va néixer a Fort Worth, Texas, el 1921, però la seva família es va mudar a Nova York quan ella tenia sis anys. Durant l’adolescència, va editar la revista del seu institut, m... Ver más sobre el autor

  Libros relacionados