Nos gustan los libros

  Llum de guerra

  En una narració tan misteriosa i encisadora com la memòria mateix, llegim la història d'en Nathaniel, un nen de catorze anys, i la seva germana gran, la Rachel. El 1945, just després de la Segona Guerra Mundial, els seus pares es traslladen a Singapur i els deixen a Londres a càrrec d’un home misteriós que anomenen Arna. Sospiten que potser és un criminal, i en van quedant més convençuts i menys preocupats a mesura que coneixen la seva excèntrica comitiva d’amistats: homes i dones units per un passat comú durant la guerra, desconeguts que semblen decidits a protegir i educar els dos infants de les maneres més inusuals.

  Però són realment qui diuen ser, i fan el que asseguren que fan? Una dècada més tard, en Nathaniel comença a destapar tot allò que no sabia i no va entendre aquells anys.

  El seu viatge —a través de fets, de recol·leccions i d’imaginació— és el que ens relata aquesta magníca obra de Michael Ondaatje, un dels grans escriptors en llengua anglesa del nostre temps.

  Escritor
  Colección
  PORT BO
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788417978938
  ISBN
  978-84-17978-93-8
  Páginas
  312
  Ancho
  15 cm
  Alto
  23 cm
  Edición
  1

  Precio

  Edición en papel
  19,90 €

  Sobre Michael Ondaatje (Escritor)

  • Michael Ondaatje
   Michael Ondaatje (943) és l’autor de múltiples novel·les, així com d’unes memòries, un assaig sobre cinema i diversos poemaris. Entre d’altres reconeixements, amb The English Patient va guanyar el prestigiós Booker Prize l’any 992 i el Golden Man Booker l’any 28, i la seva adapta... Ver más sobre el autor

  Libros relacionados