Nos gustan los libros

  Les papallones no mosseguen

  La Clàudia té tretze anys la primera vegada que una papallona la mossega. Aquella mateixa tarda serà testimoni d’un fatídic accident. Des d’aleshores la vida avança a batzegades per a ella i la seva germana Sara: l’època universitària, les festes de joventut, les parelles i la maternitat… fins que trenta anys més tard l’esdevir les obliga a retrobar-se i afrontar cara a cara l’episodi més cru de la seva infantesa. Mentrestant, s’imposa el pas del temps, que en la Clàudia sempre es conjuga amb un passat ferit disposat a tornar quan menys s’ho espera: com el batec d’unes ales que provoca el caos a l’altre banda del món.

  Marta Bayarri explora a Les papallones no mosseguen les formes que una ferida del passat pot tenir quan som més grans, si no hem sabut aplacar-la abans. Amb tacte de narradora lepidòptera, amb bones dosis d’un sentit de l’humor irònic, i la sensibilitat d’algú que ha dedicat tota la seva vida a encarnar emocions d’altres, Bayarri narra una història universal sobre créixer i deixar enrere la pell dura de les ferides que carreguem, com crisàlides que no s’acaben d’obrir mai del tot.

  La vida, això: l’amor i la mort, les cures i el dolor, la infantesa i la vellesa, oscil·lant, amunt i avall, com ales de papallona; l’única manera que coneixem de mantenir-nos en l’aire, en ple vol.

  Escritor
  Colección
  Serie M
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788419552815
  ISBN
  978-84-19552-81-5
  Páginas
  192
  Ancho
  14 cm
  Alto
  21 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  29-01-2024

  Precio

  Edición en papel
  22,00 €