Nos gustan los libros

  La muntanya màgica

  El jove enginyer Hans Castorp planeja una visita de tres setmanes a un cosí que és en un sanatori per a tuberculosos als Alps suïssos, però l’estada s’allargarà inesperadament fins a set anys. En l’ambient decadent del sanatori, que Mann descriu amb una delectança gairebé morbosa, Castorp reflexiona sobre la vida, la mort i l’amor en un procés de formació i transformació sentimental i intel·lectual.
  El resultat és una de les grans obres mestres de la literatura universal, un retrat de l’Europa de principis del segle XX i una crua reflexió sobre la condició humana.
  La muntanya màgica és la novel·la que va consagrar definitivament Thomas Mann, i ha format part de l’imaginari europeu des de la seva publicació. Un text que s’ha convertit, ell mateix, en una metàfora de la modernitat.

  Nvn
  Colección
  Serie Ineludibles
  Idioma
  • Castellano
  EAN
  9788419311269
  ISBN
  978-84-19311-26-9
  Páginas
  1064
  Ancho
  14 cm
  Alto
  21 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  07-11-2022

  Precio

  Edición en papel
  39,00 €

  Sobre Thomas Mann (NVN)

  • Thomas Mann
   Mann Thomas (Lübeck, Imperio alemán, 6 de junio de 875 – Zúrich, Suiza, 2 de agosto de 955) fue un escritor alemán nacionalizado estadounidense, considerado uno de los más importantes de Europa de su generación, recordado por el profundo análisis crítico que desarrolló en torno a... Ver más sobre el autor

  Libros relacionados