Nos gustan los libros

  La mort a Venècia

  Gustav von Aschenbach, cèlebre escriptor alemany, arriba a Venècia en una etapa ja madura de la seva vida buscant recuperar la inspiració perduda. Des de la platja tranquil·la que hi ha al costat del seu hotel, passa les hores admirant l’encant del jove Tadzio, un adolescent polonès que aboca l’escriptor a una lluita interna entre el desig i allò prohibit, i que el farà renunciar a tot, fins i tot a ell mateix.

  La mort a Venècia és una representació subtil de la decadència d’una Europa assetjada per la guerra i el còlera, i, a la vegada, una oda a la bellesa a través dels ulls d’un home madur en plena crisi d’identitat sexual. Una novel·la eterna que troba en cada generació una nova lectura que la renova i la revitalitza.

  Nvn
  Colección
  SERIE P
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788419311535
  ISBN
  978-84-19311-53-5
  Páginas
  152
  Ancho
  11,5 cm
  Alto
  18 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  16-01-2023

  Precio

  Edición en papel
  15,00 €

  Sobre Thomas Mann (NVN)

  • Thomas Mann
   Mann Thomas (Lübeck, Imperio alemán, 6 de junio de 875 – Zúrich, Suiza, 2 de agosto de 955) fue un escritor alemán nacionalizado estadounidense, considerado uno de los más importantes de Europa de su generación, recordado por el profundo análisis crítico que desarrolló en torno a... Ver más sobre el autor

  Libros relacionados