Nos gustan los libros

  La llibretera de París

  Quan la Sylvia Beach, una jove americana amant dels llibres, obre Shakespeare and Company en un carrer tranquil del París de 1919, no s'imagina que canviarà el curs de la literatura.

  Shakespeare and Company és molt més que una llibreria. Hemingway i molts dels escriptors de la Generació Perduda la consideraran la seva segona casa. Allà també es forgen algunes de les amistats literàries més importants del segle XX, com la de James Joyce amb la mateixa Sylvia. Quan la controvertida novel·la de Joyce, Ulysses, és prohibida, Beach decideix publicar-la sota la protecció de Shakespeare and Company.

  Però l'èxit i la fama que comporten publicar la novel·la més controvertida i influent del segle té uns costos molt elevats: la rivalitat d'altres editors que també somien publicar Joyce. Les seves relacions més estimades es posen a prova mentre París cau en la Gran Depressió. Davant d'una crisi personal i financera, la Sylvia ha de decidir què significa per a ella Shakespeare and Company. 

  Amb La llibretera de París, Kerri Maher ha aconseguit construir un fresc inigualable d'una llibreria, una ciutat i una època essencials per entendre d'on venim i cap a on anem.

  Escritor
  Colección
  Serie M
  Idioma
  • Castellano
  EAN
  9788419179005
  ISBN
  978-84-19179-00-5
  Páginas
  416
  Ancho
  14 cm
  Alto
  21 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  28-02-2022

  Precio

  Edición en papel
  22,00 €

  Sobre Kerri Maher (Escritor)

  • Kerri Maher
   Kerri Maher és l’autora de The Kennedy Debutante, The Girl in the white Gloves, i This is not a writing manual: Notes for the young writer in the real World, sota el pseudònim Kerri Majors.Té un MFA de Columbia University i va fundar YARN (Young Adult Review Network), un blog de ... Ver más sobre el autor

  Reseñas

  • Las nueves críticas literarias de la semana | El Correo | 26-03-22

   Ver

  • El cor de la llibretera de París | La Vanguardia | 01-03-22

   Ver

  Libros relacionados