Nos gustan los libros

  La guardiana de records de Kíiv

  Inspirada en la història que el món va oblidar i que el govern rus nega, Erin Litteken escriu la història d'una fam provocada per l'home i que, a Ucraïna, es va endur gairebé 4 milions de vides.

  El 1929, la Katya té setze anys, viu envoltada de la família i està enamorada del seu amic de la infància. Quan els activistes de Stalin comencen a arribar a Ucraïna defensant la grandesa de l'agricultura col·lectiva, són només uns pocs. Però aviat els veïns comencen a desaparèixer, i els que parlen no són vistos mai més. A partir d'aquest moment, cada dia és un futur incert. A més, la resistència té un preu, i, mentre la gana desesperada s'apodera del camp, la supervivència sembla més un somni que una possibilitat. Tanmateix, fins i tot en els moments més foscos, l'amor continua present.

  Setanta anys després, una jove vídua descobreix el diari de la seva àvia, que li revelarà els secrets llargament enterrats del passat turmentat de la seva família, alhora que li ensenyarà a fer les paus amb l'amor després d'haver perdut el seu marit. Aquesta és una història sobre la resiliència de l'esperit humà, l'amor que ens acompanya en les nostres hores més obscures i el veritable horror del que va passar durant l'Holodomor, una de les fams més grans de la història d'Europa.

  Autor
  Colección
  Serie M
  Idioma
  • Castellano
  EAN
  9788419311085
  ISBN
  978-84-19311-08-5
  Páginas
  472
  Ancho
  10,4 cm
  Alto
  21 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  04-07-2022

  Precio

  Edición en papel
  24,00 €

  Sobre Erin Litteken (Autor)

  • Erin Litteken
   Erin Litteken és llicenciada en Història i sempre ha tingut passió per la investigació. Des de ben petita, va quedar captivada per les punyents històries que la seva família li explicava d’abans, durant i després de la Segona Guerra Mundial. Forma part de les entitats Women's Fic... Ver más sobre el autor

  Reseñas

  • Stalin va voler amagar la mort per fam de 4,5 milions d'ucraïnesos | Ara | 18-08-22

   Ver

  • Rússia, Ucraïna i la fam | El Punt Avui | 07-08-22

   Ver

  Libros relacionados