Nos gustan los libros

  La festa

  La festa és un llibre de misteri clàssic summament original que reuneix tots els elements del gènere en una faula obscura i enginyosa inspirada en els Set Pecats Capitals, i que recorda a les millors obres d'Agatha Christie, Daphne du Maurier o P.D. James.

  Tot comença amb una notícia inquietant: un hotel de Cornualles ha quedat sepultat per un esfondrament als penya-segats que l'envolten, deixant set hostes morts. Però, ¿què és el que va reunir a aquest divers conjunt de persones? Per a descobrir-ho, tornem una setmana enrere i coneixem cada un dels estiuejants, a cadascun més excèntric i tots amb la seva pròpia història per explicar. Amb unes glorioses vacances d'estiu com a teló de fons, es formen amistats, floreixen romanços i es revelen pecats, mentre unes esquerdes s'eixamplen cada cop més als penya-segats.

  Alguns dels convidats viuran i altres moriran, però la identitat dels supervivents és desconeguda fins al sorprenent i esquinçador final.

  Escritor
  Colección
  Serie R
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788419179098
  ISBN
  978-84-19179-09-8
  Páginas
  448
  Ancho
  14 cm
  Alto
  21 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  07-03-2022

  Precio

  Edición en papel

  Sobre Margaret Kennedy (Escritor)

  • Margaret Kennedy
   Margaret Kennedy (Londres, 1896 – Adderbury, 1967) és la primera d’una saga d’escriptores angleses i cosina de l’escriptor i traductor Joyce Cary, amic de Christopher Isherwood i de W.H. Auden. Va estudiar història a Oxford. La seva novel·la més famosa, La nimfa constant, va ser ... Ver más sobre el autor

  Reseñas

  • La fatalitat com a mecanisme descriptiu | Ara | 26-03-22

   Ver

  Libros relacionados