Nos gustan los libros

  L'home duplicat

  Als trenta-vuit anys, Tertuliano Máximo Alfonso és professor d'història en un institut de secundària. Solitari i depressiu, està separat de la seva dona i té pocs amics. Esporàdicament, però, es veu amb una dona a qui no permet que penetri en la seva vida.

  Un dia un company de feina li recomana una pel·lícula, en la qual, curiosament, hi ha un actor idèntic a ell, fins i tot en el pentinat i el bigoti que portava en el moment que es va rodar. Davant d'aquesta descoberta, en Tertuliano s'obsessiona per trobar el seu home duplicat.

  A L'home duplicat, José Saramago reflexiona sobre el tema de la pèrdua de la identitat, que afecta la societat d'avui dia: "El que configura la identitat dels homes és saber-se únics i irrepetibles, diferents de tots els altres éssers humans." Tots tendim a vestir-nos de la mateixa manera, a dir les mateixes coses, a menjar el mateix… Els homes duplicats es multipliquen.

  Escritor
  Colección
  Serie R
  Idioma
  • Castellano
  EAN
  9788419179180
  ISBN
  978-84-19179-18-0
  Páginas
  320
  Ancho
  14 cm
  Alto
  21 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  04-04-2022

  Precio

  Edición en papel
  22,00 €

  Sobre José Saramago (Escritor)

  • José Saramago
   José Saramago (Azinhaga, 1922-Tías, Lanzarote, 2010) es un dels escriptors portuguesos més coneguts i apreciats de tot el món. A Espanya, a partir de la primera publicació de L’any de la mort de Ricardo Reis, el 1985, la seva obra va rebre una gran acollida dels lectors i la crít... Ver más sobre el autor

  Libros relacionados