Nos gustan los libros

  L'evangeli segons Jesucrist

  Per a Saramago, la vida de Jesucrist i la seva Passió eren coses d'aquesta vida: un nen plorant, una ràfega de vent, la carícia d'una dona mig adormida, una pregària pronunciada a la llum grisenca del matí. La Sagrada Família representa les complexitats reals de qualsevol família, però aquest és un realisme ple de visió, somni i presagi. L'hàbil retrat psicològic de Saramago d'un salvador que és alhora Fill de Déu i jove d'aquesta terra entrellaça magistralment poesia i ironia, espiritualitat i irreverència. El resultat és la recerca irònica d'un brillant escèptic sobre el significat de Déu i de l'existència humana.

  «L'evangeli segons Jesucrist respon al desig d'un home i d'un escriptor d'excavar fins a les arrels de la mateixa civilització, en el misteri de la seva tradició, per a extreure les preguntes essencials». Luciana Stegagno Picchio.

  Escritor
  Colección
  Serie R
  Idioma
  • Castellano
  EAN
  9788419179074
  ISBN
  978-84-19179-07-4
  Páginas
  440
  Ancho
  14 cm
  Alto
  21 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  07-03-2022

  Precio

  Edición en papel
  22,00 €

  Sobre José Saramago (Escritor)

  • José Saramago
   José Saramago (Azinhaga, 1922-Tías, Lanzarote, 2010) es un dels escriptors portuguesos més coneguts i apreciats de tot el món. A Espanya, a partir de la primera publicació de L’any de la mort de Ricardo Reis, el 1985, la seva obra va rebre una gran acollida dels lectors i la crít... Ver más sobre el autor

  Libros relacionados