Nos gustan los libros

  L'amor que molesta

  “La meva mare es va ofegar la nit del 23 de maig, el dia del meu aniversari, en el tram de mar davant de la localitat que anomenen Spaccavento…”

  Així comença L’amor que molesta, la novel•la que va revelar el talent d’Elena Ferrante, l’autora italiana més elogiada dels últims temps. La trama roda a l’entorn de la relació entre la Delia i la seva mare Amalia, una relació mare-filla excavada amb crueltat i passió. Què li va passar a l’Amalia? Qui estava amb ella la nit en què va morir? Va ser en realitat la dona ambigua i insaciable que la seva filla sempre havia imaginat? La investigació de la Delia serpenteja per un Nàpols plomís que no dóna treva, transformant una experiència de turments quotidians familiars en un thriller domèstic que talla la respiració.

  Escritor
  Colección
  PORT BO
  Idioma
  • Castellano
  EAN
  9788417978570
  ISBN
  978-84-17978-57-0
  Páginas
  216
  Ancho
  15 cm
  Alto
  23 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  08-06-2020

  Precio

  Edición en papel
  8,95 €

  Sobre Elena Ferrante (Escritor)

  • Elena Ferrante
   Elena Ferrante és el pseudònim d’una autora italiana que s’ha mantingut al marge dels cercles literaris i de la qual gairebé no coneixem cap detall biogràfic. Va debutar amb la trilogia composta per L’amor que molesta, Els dies de l’abandonament i La filla fosca, que Navona ha pu... Ver más sobre el autor

  Libros relacionados