Nos gustan los libros

  Jo he servit el rei d'Anglaterra

  A la dècada de 1930, a Praga, un jove aprenent de cambrer, en Jan, aconsegueix la seva primera feina disposat a convertir-se en l’amo d’un hotel i fer-se milionari. Llest i ambiciós, ho supeditarà tot a assolir l’èxit i el reconeixement social. Però les decisions d’en Jan no sempre seran encertades: es casa amb una alemanya que adora Hitler just quan les tropes nazis entren a Praga i esdevé milionari just quan al seu país s’implanta el comunisme.

  Amb un sentit de l’humor brillant i unes escenes iròniques i hilarants, Hrabal ens explica les divertides peripècies del jove cambrer posant èmfasi en l’absurd de la vida quotidiana. L’aparent idiotesa d’en Jan amaga una aguda intel·ligència que li permet sobreviure als esdeveniments històrics més dramàtics del segle XX: la invasió nazi del seu país, la Segona Guerra Mundial i l’arribada del comunisme.

  Monika Zgustova, traductora i biògrafa de Hrabal, és la còmplice perfecta d’aquesta operació de recuperació de l’autor txec, que ja és un referent imprescindible de la literatura europea del segle XX.

  Autor
  Colección
  Serie R
  Idioma
  • Castellano
  EAN
  9788419311184
  ISBN
  978-84-19311-18-4
  Páginas
  264
  Ancho
  14 cm
  Alto
  21 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  24-10-2022

  Precio

  Edición en papel
  20,00 €

  Sobre Bohumil Hrabal (Autor)

  • Bohumil Hrabal
   Bohumil Hrabal va néixer a Brno (Rep. Txeca) el 1914. Es va doctorar en Dret i abans de ser reconegut com a gran novel·lista va exercir d’oficial de notaria, comerciant ambulant, triturador de paper, treballador de ferrocarril, oficinista... Va començar a publicar el 1963 amb gra... Ver más sobre el autor

  Libros relacionados