Nos gustan los libros

  Fata Morgana

  Al saló de Ric Lazare una increïble màquina permet comptar la fortuna amb una precisió infal•lible. Però la policia de París creu que Lazare és un estafador i envia a Paul Picard a investigar. L'inspector prefereix els pastissos de llimona i les prostitutes a l'alta societat; i no està preparat per a la cadena d'assassinats que l’arrossegarà pel continent fins que quedi enredat en l'últim nus seductor de l'assassí.

  L'inspector Paul Picard és el màxim detectiu literari que haurà d’afrontar tot tipus d’enganys humans a mesura que persegueix un sísmic màgic que es troba en mans d’una mortífera maquilladora. El misteri, així, s’anirà transformant en encant dins aquest thriller líric ambientat en l’esplendor del París vuitcentista.

  Fata Morgana és, al nostre entendre, una de les obres mestres de William Kotzwinkle. És un homenatge a la gran escriptura de detectius primerencs d'Edgar Allan Poe, tot i que, tal com Virgili va fer molt més que només imitar Homer, així també Kotzwinkle afegeix aquí un toc modern i brillant a l'originalitat de Poe.

  Kotzwinkle és el mestre del detall únic que ho diu tot sobre un personatge, que té una visió breu i microscòpica de l’inconscient.

  Escritor
  Colección
  PORT BO
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788417181543
  ISBN
  978-84-17181-54-3
  Páginas
  208
  Ancho
  15 cm
  Alto
  23 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  10-10-2018

  Precio

  Edición en papel
  16,00 €

  Sobre William Kotzwinkle (Escritor)

  • William Kotzwinkle
   William Kotzwinkle es un escritor y guionista estadounidense que ha cultivado el género fantástico y de intriga. Entre sus títulos más celebrados destacan El nadador en el mar secreto y Doctor Rat, ambos publicados por Navona. Esta última novela ganó en 977 el World Fantasy Award... Ver más sobre el autor

  Reseñas

  • Fata Morgana | Navona | Papel en blanco | 16-11-18. Recomendación del libro

   Ver

  Libros relacionados