Nos gustan los libros

  El llegat de les cendres

  "Al bell mig del segle XIV, Barcelona encara pateix seqüeles de la gran pesta. Durant aquest període d’incertesa, poc abans de la implantació del dret romà, un grup de dones lluita per fer-se càrrec de la recuperació de la ciutat.
  L’Alèxia –filla d’un mercader–, la Romia –esclava–, la Genebre –monja de Sant Pere de les Puel·les–, la Caterina –aprenenta de pintora–, la Llorença –vídua d’un vidrier–, la Marta –filla d’un teixidor– i la Sança –capellera– s’uniran per plantejar una altra Barcelona, on sigui possible l’esperança, per encendre un foc nou que torni a il·luminar la ciutat. Molts, ancorats en un món que s’acaba, el voldran apagar.
  Mentrestant, el germà de l’Alèxia, en Narcís, deixeble del pintor Ferrer Bassa, intentarà donar sentit a les seves inquietuds artístiques. Ell i la Caterina fundaran la Casa dels Obradors, un projecte destinat a posar en valor noves iniciatives que es basin en les capacitats de cadascú. Tothom hi tindrà un lloc i podrà ser aprenent i mestre alhora.
  El foc il·lumina, però també crema i deixa cendres. Les cendres contenen la memòria del que ha estat i, si cauen en bon recer, poden ser la llavor d’un nou futur.
  El llegat de les cendres és una emocionant i inspiradora història de lluita protagonitzada per unes dones capaces de mostrar-nos que l’essencial és indestructible."

  Escritor
  Colección
  NOVUM
  Idioma
  • Castellano
  EAN
  9788419311375
  ISBN
  978-84-19311-37-5
  Páginas
  376
  Ancho
  15 cm
  Alto
  23 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  27-03-2023

  Precio

  Edición en papel
  23,00 €

  Libros relacionados