Nos gustan los libros

  El director

  David Jiménez va ser nomenat director d'El Mundo. La il·lusió es va anar transformant en una crua batalla per defensar la independència del periodisme, que va acabar amb l’acomiadament del director després d'un any en el càrrec. Jiménez destapa aquí la podrida xarxa de pressions i influències que s'estableix entre els grups de poder econòmic i polític, i la premsa que suposadament ha de vigilar els dos primers.
  El director és un relat únic sobre com funciona el joc de favors entre els mitjans i l’elit d’un país, i quin preu paguen els que es neguen a participar-hi. Ministres, banquers consellers delegats, comissaris corruptes i periodistes de dubtosa moralitat protagonitzen aquesta història sobre les intrigues del món del periodisme i els fils secrets que governen Espanya.

  Escritor
  Colección
  NAVONA_TRAJECTES
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788417181970
  ISBN
  978-84-17181-97-0
  Ancho
  23 cm
  Alto
  15 cm
  Edición
  1

  Precio

  Edición en papel
  18,90 €

  Sobre David Jiménez (Escritor)

  • David Jiménez
   David Jiménez García (Barcelona, 97) va començar la seva carrera com a becari de periodisme per a El Mundo el 994. L’octubre de 998 va inaugurar la primera corresponsalia del diari a l’Àsia, on va cobrir els grans esdeveniments de la zona fins al 24, quan va marxar als Estats Uni... Ver más sobre el autor