Nos gustan los libros

  El dictat de la nit

  Que potser la nit és una part del dia? Que succeeix el vespre com el migdia al matí? O no segueix més aviat unes lleis ben diferents, lleis que contraposen el que és imprevisible, ensonyat, allunyat de la realitat al que és clar, sospesat per la raó, intel•ligible, permetent d’aquesta manera tot allò sorprenent, impensable i no permès?
  Tothom coneix aquell instant entre el son i la vigília abans d’estar del tot desperts quan, a partir d‘una barreja de restes del dia i somnis, les imatges i les paraules es volen unir en frases senceres o fragmentàries, però solen esmunyir-se abans no hagin pres forma.
  Peter Handke té l’habilitat de recollir aquestes frases i ofereix així un diari nocturn al costat dels seus dietaris. L’origen de les frases és tan misteriós com incerts són els seus efectes. La seva màgia es desplega com una rosa de Jericó dins l’aigua: tant si evoquen un tros d’una narració antiga com el començament d’una de nova, es desclouen i es revelen inconfusibles i fresques com el dia que despunta.

  «Curiós, profund i, sovint, del tot absurd.
  Un llibre de somnis, preciós i espectral com els pensaments
  que passen volant pel cap poc abans de despertar-se.»
  Ulrich Greiner, Die Zeit

  Escritor
  Colección
  PORT BO
  Número en la colección
  NN
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788417978471
  ISBN
  978-84-17978-47-1
  Páginas
  224
  Ancho
  15 cm
  Alto
  23 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  14-01-2020

  Precio

  Edición en papel
  17,50 €

  Sobre Peter Handke (Escritor)

  • Peter Handke
   Peter Handke (Griffen, 942) va abandonar molt aviat la seva carrera de dret a la Universitat de Graz per abraçar la seva gran passió: la literatura. Les seves primeres obres es van relacionar amb el teatre avantguardista dels anys seixanta. Cap el 97, instal•lat ja a París, la se... Ver más sobre el autor