Nos gustan los libros

  Coworking

  "Una fàbrica vella del carrer del Planeta, al cor de Gràcia, allotja un coworking amb una fauna ben singular:
  L’Uwe és el fill únic d’un industrial alemany que li ha donat «un any de gràcia» per viure la bohèmia abans de fer-se càrrec del negoci familiar.
  En Maurici no para de dissenyar negocis nous i inversemblants que sempre estan «a punt» de procurar-li èxit.
  La Vilma és una fotògrafa de misteriosos hàbits, com ara dormir a l’interior del coworking o desaparèixer en una platja secreta.
  En Gus és nòmada digital i treballa com a dinamitzador de cursos online, acompanyat d’un exèrcit de figuretes de Star Wars.
  La Beatriz fa de psicòloga i és l’única que disposa d’una «peixera» perquè ningú pugui sentir les seves arriscades teràpies a distància.
  En Frank és el més veterà del coworking, però ningú sap del cert què hi fa, allà. Molts dies sembla que només observi.
  L’Alma té trets orientals, però ha viscut tota la seva existència al barri. Regenta el Limbo enmig d’un silenci que oculta més d’un patiment.
  El dia a dia del coworking, a banda de ser una font inesgotable de projectes i complicacions, va vinculant els seus ocupants com nàufrags en una mateixa nau. Entre les parets del vell magatzem sorgeixen idees folles i amors fugaços, negocis impossibles i alguns enigmes que suren sobre aquesta oficina de somnis. Una novel·la que devoraràs i que no podràs oblidar."

  Escritor
  Colección
  NOVUM
  Idioma
  • Castellano
  EAN
  9788419311498
  ISBN
  978-84-19311-49-8
  Páginas
  272
  Ancho
  15 cm
  Alto
  23 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  03-04-2023

  Precio

  Edición en papel
  22,00 €

  Libros relacionados