Nos gustan los libros

  A l'altre banda de la línia

  A principi dels anys seixanta, un grup d'activistes es va organitzar de forma clandestina per poder oferir suport emocional, assessorar i practicar avortaments de manera segura, assequible i sense distincions d'ètnia o classe social. De dia eren estudiants, mestresses de casa i esposes exemplars, però, un cop abandonades les caretes, sortien protegides per la foscor de la nit per empaperar la ciutat amb una proclama en clau: «Estàs embarassada? Necessites ajuda? Truca a la Jane».

  A la novel·la A l'altra banda de la línia, Kerri Maher ficciona la gesta del col·lectiu Jane de Chicago, a partir de les històries de tres dones que en algun moment van haver de trucar o atendre una trucada determinant per a les seves vides. Gràcies al seu estil cinematogràfic, Maher aconsegueix dibuixar de forma àgil i entretinguda l'esperit i les arestes d'un temps en què les qüestions personals eren inevitablement polítiques, reflectint-hi les inquietuds que experimentaven aleshores les causes feministes de la manera més estimulant possible: rememorant qui ens va precedir, evocant les seves veus a la lectura com en una trucada a mitjanit, decidida a despertar-nos.

  Autor
  Colección
  Serie M
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788419552518
  ISBN
  978-84-19552-51-8
  Páginas
  416
  Ancho
  14 cm
  Alto
  21 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  25-03-2024

  Precio

  Edición en papel
  24,00 €

  Sobre Kerri Maher (Autor)

  • Kerri Maher
   Kerri Maher és l’autora de The Kennedy Debutante, The Girl in the white Gloves, i This is not a writing manual: Notes for the young writer in the real World, sota el pseudònim Kerri Majors.Té un MFA de Columbia University i va fundar YARN (Young Adult Review Network), un blog de ... Ver más sobre el autor

  Libros relacionados